Deze webshop omgeving, www.mijnhyundaidealer.nl, is een onderdeel en uiting van van Riel Autobedrijven BV te Breda.
Informatie op deze site wordt met zorg verzameld en weergegeven. Wij dragen geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voortkomend uit informatie op of gerelateerd aan deze website. Prijswijzigingen en / of drukfouten voorbehouden. Mocht er onverhoopt iets misgaan bij een bestelling zullen wij de eventueel overgemaakte vergoedingen zo spoedig mogelijk terugstorten op het oorspronkelijke bankrekening nummer. Bij langere levertijden of backorders zullen wij contact opnemen over de betreffende ontstane situatie.

Van Riel Autobedrijven is een Bovag aangesloten organisatie en op al onze leveranties en dienstverlening zijn de Bovag standaard voorwaarden van toepassing.
Er kan op geen enkele wijze enig recht onttrokken worden aan uitingen op welke wijze dan ook door van Riel Autobedrijven middels deze en andere websites. Op afbeeldingen welke op deze site gepubliceerd zijn kunnen afbeeldingsrechten rusten. Voor gebruik van elke informatie van deze of andere van onze digitale communicatie is uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van onze organisatie nodig.